Naar boven

Verzend-, en Retourinformatie

Voor bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen met een lagere bestelwaarde vragen wij een kleine bijdrage van € 3,95.

Retourneren is altijd gratis en kan via het meegeleverde retourlabel met antwoordnummer of in de zaak op Schoolstraat 34 2251 BK Voorschoten.

Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct voor u aan de slag. Wij maken gebruik van PostNL om uw pakket zo snel mogelijk te laten bezorgen.

Zodra wij uw pakket hebben verzonden ontvangt u vanuit PostNL de Track & Trace informatie op het door u achtergelaten mailadres.
Let erop dat deze mail soms in uw spamfolder terecht kan komen.

Niemand thuis? Dan geven we uw pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-locatie in de buurt.
Als de bezorgpoging niet gelukt is krijgt U van PostNL een mail bij welk PostNL punt in de buurt het pakket is bezorgd en waar U het kan ophalen.


Goed om te weten: De PostNL locatie bewaart het pakket een week . Daarna sturen zij het terug naar ons.

Normaliter worden bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur besteld zijn de volgende dag bij u bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkel. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen op een door uzelf te kiezen adres of bij afhaalpunten van PostNL (PakjeGemak) . Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. 

Bent u benieuwd naar de status van u bestelling, vul dan op de PostNL website de track & trace code in die u heeft ontvangen : PostNL track en trace  
Of neem contact met ons op. Wij kijken dit graag voor u na.

Het ruilen van artikelen voor een andere maat is altijd gratis. 

De artikelen, de doos en de verzendzak dienen onbeschadigd te zijn, de verzendzak is voorzien van een extra plakstrip zodat u de verzendzak voor de retourzending kunt gebruiken.
Plak het retourlabel met het antwoordnummer over de adressticker en geef hem af bij een PostNL punt, u kunt hier een PostNL punt vinden: PostNL locatie
U kunt het pakket uiteraard ook in de winkel afgeven.

Retourneren

De artikelen mogen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u melding heeft gemaakt van de herroeping, aan ons terug verzonden worden of overhandigd. U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt of overhandigd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retourneren via PostNL

Retourneren is gratis via PostNL als u gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u. Een etiket met antwoordnummer is in het pakket toegevoegd, hiermee kunt u eenvoudig de artikelen kosteloos terugsturen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Van der Voort schoenenl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Vraag daarom op het PostNL-servicepunt altijd om een verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig.

Passen

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Pas schoenen alleen binnenshuis. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat gaat dan nodig is om de aarde, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. De waardevermindering zal worden verrekend met het terug te betalen aankoopbedrag.  

14 dagen bedenktermijn

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waaropu uzelf of een door u aangewezen derde (bijv. de buren), die niet de vervoerder is, het pakket fysiek in bezit krijgt.

Melden

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons schriftelijk op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt dit hier op de website doen en deze eventueel uitprinten en meesturen met de retourzending, maar bent hiertoe niet verplicht.
Tevens kunt u gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u  alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de eventuele leveringskosten, retour (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van u keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering). Het aankoopbedrag ontvangt u binnen enkele dagen maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Controleer altijd direct na ontvangst van uw bestelling of alle artikelen compleet en onbeschadigd geleverd zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons.

 


Wilt u een artikel retourneren? Vul dan onderstaand formulier in

Retourformulier

Vul uw gegevens hieronder in, zodat wij uw retour of omruiling kunnen verwerken.
Uw retour aanmelden