Naar boven

Persoonsgegevens

Vandervoortschoenen.nl heeft voor het bezorgen van uw order een aantal gegevens van u nodig. Deze gegevens delen wij niet met andere partijen, behalve de partijen die betrokken zijn bij het leveren van uw order.

De online handelsnaam van de webshop is www.vandervoortschoenen.nl. Deze handelsnaam behoort tot Van der Voort Schoenen. Van der Voort Schoenen verzorgt alle faciliteiten voor het afhandelen van uw bestellingen en vragen.

Wij slaan uw gegevens op in onze beveiligde databases en delen uw informatie niet met derde partijen. Onze volledige privay verklaring is hier te vinden.

Om uw bestellingen succesvol te kunnen leveren hebben de we volgende gegevens van u nodig:

 • Voornaam/Achternaam - Benodigd voor de juiste naam op de factuur en om het pakket juist te adresseren.
 • Adres - Benodigd om uw pakket op het juiste adres af te leveren.
 • Woonplaats - Benodigd om uw pakket op het juiste adres af te leveren.
 • Telefoonnummer - Voor eventuele vragen of onduidelijkheden m.b.t. uw bestelling nemen wij via het opgegeven telefoonnummer contact met u op.
 • E-mail adres - Via uw e-mailadres ontvang je bij een bestelling uw factuur, status updates van uw levering en track & trace e-mails m.b.t. uw verzending. Indien u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief zal u deze ook ontvangen. Uitschrijven voor onze nieuwsbrief kan gemakkelijk d.m.v. de uitschrijf link onder in elke nieuwsbrief.
 • Betaalgegevens - Voor onze financiële administratie bewaren wij uw betaalgegevens. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw order, dan zullen we u met deze informatie op dezelfde wijze terug betalen als de betaalmethode waar u mee betaald hebt.
 • IP adres - We gebruiken uw ip-adres om er voor te zorgen dat u veilig in kan loggen op uw account. Ook wordt uw ip adres gebruikt voor het uitvoeren van een controle wanneer je achteraf wil betalen.
 • De bovengenoemde gegevens zijn noodzakelijk om tot een succesvolle bestelling te komen. Wanneer uw bestelling succesvol is afgerond verwerken wij in onderstaande systemen uw gegevens om uw bestelling te kunnen leveren.

Gegevens verwerking in de volgende systemen/locaties:
 • Account - Wanneer u er voor gekozen hebt om een account aan te maken, dan zullen we uw gegevens hier in opslaan. Wanneer u vervolgens weer een bestelling wil maken op vandervoortschoenen.nl, en u bent ingelogd, hoeft u niet alle gegevens opnieuw in te voeren.
 • Nieuwsbrieven - Wij slaan geen persoonlijke gegevens op in onze nieuwsbrief systemen. Wel houden we bij wat u leuk vindt in onze nieuwsbrieven en proberen we met deze informatie de nieuwsbrief elke keer relevanter en beter te maken.
 • Acties - Bij win-acties op onze website vragen we om uw naam en e-mailadres zodat we u kunnen benaderen wanneer u gewonnen heeft. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld en actievoorwaarden kunnen per actie verschillen.
 • Fraude preventie - Om fraude te voorkomen gebruiken wij in uitzonderlijke gevallen persoonsgegevens om mogelijke fraudegevallen te onderzoeken en/of te voorkomen. Indien genoodzaakt zullen wij persoonsgegevens verstrekken voor juridisch onderzoek aan overheidsinstanties.
Waarom hebben jullie mijn persoonsgegevens nodig?
Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling(en) te leveren.

Uw persoonsgegevens inzien?
Wilt u uw persoonsgegevens inzien? Stuur dan een e-mail vanaf het e-mailadres waarvan u uw gekoppelde persoonsgegevens wil inzien naar info@vandervoortschoenen.nl. Wij streven er naar om binnen twee weken uw mail te beantwoorden.